WWEWWE PPVWWE SmackDown

Roman Reigns va părăsi WWE dacă nu-l învinge pe John Cena la SummerSlam 2021

Înainte de Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din această seară, John Cena și Roman Reigns au avut segmentul de final al SmackDown-ului din această săptămână.

Reigns a menționat că Cena a spus o mulțime de prostii la show-ul de săptămâna trecută iar fanii au reacționat pentru că a spus-o cu energie. ”The Big Dog” l-a rugat pe Paul Heyman să reamintească tuturor că acest gimmick al lui Roman Reigns nu a fost învins până acum, mai ales prin numărătoare până la 3.

Cena a recunoscut că va filma pentru un nou film în curând, dar intenționează să câștige titlul Universal în această seară, astfel încât să plece în postura de campion, umilindu-l pe Reigns după ce arbitrul numără simplu „1-2-3”. Cena a spus că nu s-a întors pentru a-și promova filmele, dar este aici pentru a-l retrograda pe Roman.

John Cena a adăugat că vrea să bată recordul, fiind pentru a 17-a oară campion în această seară la SummerSlam iar SmackDown-ul nu va mai avea un campion Universal până când Cena nu se va întoarce pentru WrestleMania. Roman Reigns s-a enervat și a spus că vrea să ridice miza. El a menționat că ori rămâne campion, ori va părăsi WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !