WWEWWE RAW

Roman Reigns, va fi prezent la RAW-ul din Long Island, NY

Arena UBS din Long Island, NY, a anunțat că Roman Reigns va fi prezent la episodul Monday Night RAW-ului pe 29 noiembrie 2021. Vânzările biletelor pentru acest show au fost mici, așa că probabil acesta este motivul pentru care Reigns va apărea din nou în brand-ul roșu.

Show-ul respectiv va avea loc cu puțin peste o săptămână după Pay-Per-View-ul Survivor Series, ”Tribal Cheif” făcând parte din SmackDown. Nu se știe dacă planul este ca Roman să fie văzut la WWE TV sau doar de fanii prezenți în arenă pentru un segment Dark.

În urmă cu o săptămână, WrestleTix raporta că s-au vândut puțin peste 2.700 de bilete pentru RAW-ul din Long Island. Show-ul AEW Dynamite va avea loc acolo o săptămână mai târziu pe 8 decembrie iar compania avea peste 7.300 de bilete vândute începând cu 2 octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !