Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Roman Reigns va fi prezent atât la RAW, cât și la SmackDown

Roman Reigns a ajuns cu totul la un alt nivel de când a revenit după o pauză scurtă în 2020. El a avut un parcurs uluitor în WWE și acum este de neoprit. Se pare că este posibil ca ”Tribal Cheif” să apară deocamdată la ambele show-uri săptămânale ale companiei, respectiv Monday Night RAW și Friday Night SmackDown.

După cum bine știm, Roman Reigns și Brock Lesnar s-au confruntat în Main Event-ul celei de-a doua seri a WrestleMania 38. În cele din urmă, Roman a câștigat meciul, devenind Campion WWE & Universal.

Potrivit lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter, după cele întâmplate la Mania 38, Roman Reigns va apărea probabil atât în brand-ul roșu, cât și în cel albastru. Acest lucru va dura până când va fi introdus un nou titlu.

„Reigns ar trebui să-și anunțe următoarea decizie în cadrul SmackDown-ului din această seară. Teoretic, asta înseamnă că, până când oficialii vor crea în mod inevitabil un nou titlu major, ”Tribal Cheif” va fi prezent deocamdată atât la RAW, cât și la Smack. De asemenea, având în vedere că el și Lesnar au distrus aproape toate superstarurile pe parcursul feud-ului dintre ei, există puțini pretendenți credibili.”

Rămâne de văzut cât timp va trebui să apară Roman Reigns la ambele show-uri din Main Roster, deoarece este posibil ca noua centură să fie introdusă destul de curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages