Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Roman Reigns va fi în prim-plan la WrestleMania:Backlash 2022

Oficialii nu i-au anunțat încă adversarul, dar Campionul WWE & Universal, Roman Reigns, va fi în prim-plan la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash din acest an.

În timpul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că s-a speculat pe internet că poate Reigns nu va fi la evenimentul respectiv, deoarece nu are un oponent, dar nu se pune problema de așa ceva și ”Tribal Cheif” va lucra.

„Roman Reigns va fi chiar în Main Event. Presupun că îi vom afla adversarul la SmackDown-ul din această săptămână. Nu sunt sigur, dar așa ar trebui. Oricum, Reigns va fi în prim-plan la WrestleMania:Backlash.”

Vă reamintim că Roman a devenit Campion Undisputed după ce l-a învins pe Brock Lesnar în cadrul Main Event-ului celei de-a doua seri a WrestleMania 38 din Dallas, Texas. De asemenea, la SmackDown-ul de după Mania 38, Reigns și The Usos l-au atacat pe Shinsuke Nakamura, dar nu a fost oferit niciun indiciu referitor la oponentul lui ”Tribal Cheif” pentru PPV-ul de luna viitoare.

Până acum, au fost confirmate următoarele meciuri pe card-ul evenimentului WrestleMania:Backlash 2022:

SmackDown Women’s Championship I’Quit Match:
Charlotte Flair (c) vs. Ronda Rousey

Single Match:
Cody Rhodes vs. Seth ”Freakin” Rollins

WWE Men’s Tag Team Championship Unification Match:
RK-Bro (c) RAW) vs. The Usos (c) SmackDown)

Single Match:
AJ Styles vs. Edge w/Damian Priest

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages