Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Roman Reigns, spune dacă The Rock va fi perzent la WWE Survivor Series 2021

Acum ceva timp au existat zvonuri despre prezența lui The Rock la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series de anul ăsta, însă acest lucru s-ar putea să nu se întâmple. Programul lui Dwayne Johnson este extrem de încărcat în perioada asta.

În timpul unei apariții la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Roman Reigns, a fost întrebat dacă vărul său pregătește o surpriză pentru evenimentul WWE din această duminică. Răspunsul lui ”Tribal Cheif”, a fost:

„Mă întrebi de zvonuri? Nu am auzit aceste zvonuri și aș crede că sunt foarte intense în acest moment. Nu știu nimic, dar eu am debutat la Survivor Series, așa că aș putea face o mică legătură cu acest subiect.”

Cu siguranță, Reigns, ține secret planurile pentru The Rock. Evident, nu ar dezvălui un asemenea amănunt. Când a venit vorba de a se confrunta cu The Rock, Roman, a spus că ar fi dispus să o facă, dar nu este sigur dacă vărul său are timp pentru acel meci. ”The Big Dog”, a menționat că „acesta este unul dintre lucrurile tipice familiei lui”, pentru că Bloodline-ul s-a înfruntat adesea unul împotriva celuilalt.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Survivor Series, dar Roman Reigns, nu a vrut să ofere niciun spoiler.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages