Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE SmackDown

Roman Reigns, spune că CM Punk nu a fost la fel de bun sau mai bun ca John Cena sau The Rock

Roman Reigns a acordat recent un interviu pentru Ariel Helwani de la BT Sports, unde a discutat despre Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din această sâmbătă.

Reigns a fost întrebat despre superstarurile care pleacă și se întorc obținând locul în Main Event la show-urile importante. Helwani i-a menționat în mod special pe John Cena și CM Punk.

”The Big Dog”, a adus în discuție unele dintre declarațiile făcute în trecut despre legendele care au luat locul superstarurilor full-time și a spus că acele declarații sunt făcute pentru oameni precum Punk.

„Aceste declarații sunt făcute pentru oameni amari care credeau că sunt mai buni decât erau cu adevărat. Când vine vorba despre asta, CM Punk nu a fost la fel de bun sau mai bun ca John Cena și The Rock. Era ceea ce era. Ca interpret full-time, înțeleg frustrarea și vreau mai mult, dar așa cum am spus înainte, trebuie să ne adaptăm. Sunt un interpret full-time, dar am făcut tot ce a trebuit pentru a-mi menține această poziție ori de câte ori am avut ocazia iar acum sunt în Main Event la SummerSlam alături de John Cena…”

Roman Reigns a menționat că, cineva precum Cena și-a câștigat dreptul de a reveni ca o atracție ocazională.

CM Punk, se întoarce în Pro Wrestling diseară de la 22:00 pe TNT la AEW Rampage.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages