Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns: ”Sper să fie ultima dată când lupt cu Brock Lesnar. Este brutal să fiu în ring cu el”

Roman Reigns își va apăra titlul Undisputed WWE Universal la Pay-Per-View-ul SummerSlam de sâmbătă, într-un rematch de la WrestleMania 38. Reigns l-a învins pe Brock Lesnar și a unificat centurile în cadrul acelui eveniment. Cei doi s-au luptat de mai multe ori și în 2015, de când au fost în prim-plan la Mania 31. Meciul care urmează să aibă loc este caracterizat, ca fiind ultimul dintre ei.

În timpul unui interviu pentru emisiunea TODAY de pe NBC, Roman a fost întrebat cum se simte înainte de această confruntare și dacă acesta va fi ultimul meci al lui cu Lesnar. ”Tribal Cheif” a oferit următorul răspuns:

„Mă simt foarte bine. Acum sunt pregătit să fac ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată, să-l domin pe Brock Lesnar. Intru în acea perioadă a carierei mele în care am un alt nivel și încerc să realizez lucruri care nu au mai fost făcute până acum. Atunci când îl poți învinge pe Lesnar de trei ori la rând, este destul de bine. Este o realizare în palmares. Sper să fie ultima dată. Mă resimt. E brutal să fii în ring cu Brock. E un tip mare și bătrân de la țară și are un trecut atât de bun și legitim. A început ca luptător amator, a trecut prin multe și a ajuns campion UFC la categoria grea. A domitat WWE pentru o lungă perioadă de timp. Singura problemă pe care o are este că Roman Reigns a apărut și a preluat controlul. Va fi grozav.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages