WWEWWE PPV

Roman Reigns, și-a pus o mască în timpul meciului cu Finn Balor la WWE Extreme Rules 2021

Roman Reigns, a lipsit mai multe luni din acțiune datorită pandemiei Covid-19, dar a revenit acum mai bine de un an, spre surprinderea fanilor. Pandemia continuă iar ”Șeful tribal” își face griji în privința temutului virus.

Reigns și ”The Demon” Finn Balor s-au confruntat în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules din acest an. Fiind un meci cu ”Reguli Extreme”, lucrurile s-au intensificat și a existat un moment în care cei doi s-au luptat în zona publicului.

Roman, și-a pus o mască în timp ce se lupta printre fanii prezenți în Nationwide Arena din Columbus, Ohio. Evident, ”Șeful tribal” nu neglijează cazurile de Covid-19 care sunt în creștere și știe că tulpina Delta prezintă un risc foarte mare pe care el, nu vrea să și-l asume.

Reigns, a reușit să scape de leucemie în urmă cu doi ani, însă imunitatea lui ar putea fi foarte scăzută. Nu se știe 100% dacă acesta este motivul pentru care ”The Big Dog” a ales să poarte mască în timpul respectivului meci, dar a luat o decizie înțeleaptă. În orice caz, putem fi siguri că Reigns a vrut să se protejeze cât mai bine.

Comentatorii nu au menționat că Roman Reigns și-a pus masca. Când acțiunea s-a mutat din nou în ring, Reigns și-a scos masca și a continuat meciul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !