Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Roman Reigns nu se mai află în planul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank 2022

Justin Barrasso, de la Sports Illustrated, a relatat că superstarul de top, campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns, nu va fi prezent la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an. Vestea a fost confirmată și de Dave Meltzer. Barrasso a menționat că planurile pentru Reigns au fost abandonate odată ce oficialii au mutat evenimentul de pe Allegiant Stadium la T-Mobile Arena, o arenă mai mică și acoperită.

Totuși, nu se știe exact de ce ”Tribal Cheif” nu se mai află în planul show-ului respectiv. Inițial, Roman era programat să se confrunte cu Riddle la MITB, Randy Orton la SummerSlam și Drew McIntyre la Clash at the Castle. Meciul cu McIntyre este oarecum confirmat, deoarece scoțianul a lansat vinerea trecută la SmackDown provocarea pentru meciul din septembrie. De asemenea, Orton vs. Reigns pare a fi încă stabilit, dar cel cu Riddle, dacă va avea loc, atunci va în cadrul altui PPV.

Money in the Bank este considerat unul dintre cele 5 show-uri importante ale companiei, așa că oficialii vor avea nevoie de câteva superstaruri majore pentru card. Cody Rhodes a fost promovat ca superstarul principal al acestui eveniment și, deși el a spus că va participa în continuare la meciul MITB Ladder, statutul său este pus sub semnul întrebării deoarece nu se știe dacă va primi acordul medicilor să lupte în urma operației de refacere a rupturii pectorale.

Noul contract al lui Roman Reigns are mai puține apariții la Live Event-uri, WWE TV și Pay-Per-View-uri. Money in the Bank va avea loc sâmbătă, 2 iulie în Las Vegas, NV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages