WWEWWE PPVWWE SmackDown

Roman Reigns nu este îngrijorat de participarea fanilor la WrestleMania 37

Anul trecut, Roman Reigns și-a luat concediu din WWE și a decis să nu participe la înregistrările show-urilor TV la Performance Center în timpul focarului Covid-19.

Inițial, s-a crezut că Reigns a decis să stea departe de înregistrările TV datorită sistemului său imunitar scăzut în lupta sa cu leucemia. Cu toate acestea, el a spus ulterior că și-a luat timp liber pentru că soția sa a născut gemeni și a dorit să stea lângă familie.

50.000 de fani vor participa în cele două nopți ale Pay-Per-View-ului WrestleMania 37. WWE organizează primul eveniment în prezența fanilor după mai bine de un an de absență a acestora. Cu toate acestea, campionul Universal nu este îngrijorat de prezența fanilor, chiar dacă întreaga lume încă se confruntă cu pandemia Covid-19.

„Cred că măsurile noastre de siguranță vor fi la cele mai înalte standarde”, a declarat „The Big Dog” pentru TMZ. „Vom avea un pod pentru a păstra distanța socială și vor fi purtate măști. Le vom oferi măști celor care le uită acasă. Ne vom asigura că toată lumea va fi cât se poate de în siguranță. Chiar dacă vor fi luate măsuri maxime de siguranță pentru toată lumea, vom încerca, de asemenea, să creăm o atmosferă și o experiență pe care nu o vor uita niciodată.”

Roman Reigns își va apăra titlul WWE Universal împotriva lui Edge și Daniel Bryan într-un meci de tipul Triple Threat în cea de-a doua noapte a PPV-ului WrestleMania din acest an (acesta va fi Main Event-ul).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !