Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Roman Reigns nu a acceptat provocarea lui John Cena pentru un meci la WWE SummerSlam 2021

După victoria lui Jimmy Uso împotriva lui Dominik Mysterio, campionul Universal Roman Reigns a venit în ring pentru a aborda cele spuse de John Cena în segmentul de deschidere a SmackDown-ului din această săptămână.

În primul segment de la SmackDown, Cena l-a provocat pe Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, dar Paul Heyman i-a spus că „The Big Dog” îi va da un răspuns la momentul potrivit.

Roman, a spus că Hollywood-ul și-a pus amprenta pe Cena, însă avem parte de un moment nostalgic cu aceeași versiune veche a lui John Cena, aceeași intrare, aceeași melodie și aceleași promo-uri cu insulte deci dacă ar fi avut chef de asta, s-ar fi uitat pe internet la perioada lui John Cena din 2005.

În cele din urmă, Roman Reigns a refuzat provocarea lui John Cena pentru un meci la SummerSlam, dar Finn Balor a venit în ring și l-a provocat pe „The Big Dog”. Reigns a acceptat, dar nu s-a menționat dacă meciul dintre cei doi va avea loc la SummerSlam. Cel mai probabil, aceștia se vor înfrunta la un viitor episod din SmackDown pentru a avea un rating mai mare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages