Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns marchează un moment important în WWE

Anul trecut, cu puțin timp înainte de WrestleMania 36, Roman Reigns și-a luat concediu din WWE preferând ca în timpul pandemiei Cuvid-19 să fie alături de fanilia sa. Când a revenit la WWE SummerSlam 2020, avea un gimmick complet nou, WWE făcându-l în sfârșit heel.

Reigns l-a învins pe „The Fiend” Bray Wyatt pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE Payback din august 2020. Reigns a marcat un moment important în companie întrucât el deține acum titlul de peste 300 de zile. El este încă în spatele lui Brock Lesnar, care a deținut centura Universală timp de 504 zile.

„The Big Dog” își va apăra titlul împotriva lui Edge la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank, duminică, 18 iulie 2021 în Forth Worth, Texas, la Dickies Arena, eveniment care va fi difuzat pe Peacock.

În aprilie anul curent, la WrestleMania 37, Reigns i-a învins pe Edge și Daniel Bryan, făcând pin-ul pe ambii într-un meci de tipul Triple Threat și, astfel, și-a păstrat centura.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages