WWEWWE SmackDown

Roman Reigns, marchează o etapă importantă în WWE

După ani în care Vince McMahon i-a acordat push-uri lui Roman Reigns pentru a-l face viitorul superstar de top al companiei sale, fanii asistă în prezent la această realizare datorită Title Run-ului său care a depăsit un an.

Reigns a ieșit din ring pentru câteva luni cu puțin timp înainte de WrestleMania 36 și s-a întors la SummerSlam anul trecut, în postura de heel, fiind asociat cu Paul Heyman. În aceeași lună, l-a învins pe ”The Fiend” Bray Wyatt la Pay-Per-View-ulu WWE Payback și, a devenit campion Universal.

Din acel moment, el și-a păstrat centura după meciuri împotriva lui Jey Uso, Kevin Owens, Daniel Bryan, Edge și John Cena.

”The Big Dog” a câștigat titlul Universal pe 30 august 2020 și-l va deține oficial de peste un an de zile. Întrucât show-ul SmackDown nu are loc astăzi, 30 august, Roman va atinge acest target.

Oficialii au confirmat faptul că Reigns își va apăra titlul împotriva lui Finn Balor la episodul SmackDown-ului din această săptămână.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !