WWEWWE SmackDown

Roman Reigns își va apăra titlul WWE Universal săptămâna viitoare, la SmackDown

Se pare că Roman Reigns va reveni în ring la SmackDown-ul de săptămâna viitoare pentru a-și apăra titlul WWE Universal. Riddle a câștigat dreptul de a se înfrunta cu Reigns pentru titlu, după ce l-a învins pe Sami Zayn într-un meci de tipul Championship Contenders în cadrul show-ului de seara trecută. Paul Heyman a stat la masa comentatorilor pe parcursul Main Event-ului, glumind că Zayn s-ar putea alătura The Bloodline dacă reușește să-l învingă pe Riddle.

Așa cum era de așteptat, Riddle a câștigat meciul în urma unui RKO iar Heyman privea momentul de la marginea ring-ului. După meci, The Usos l-au atacat pe Riddle, dar el a contrat cu lovituri de Kendo Stick.

Inițial, meciul dintre Riddle și Reigns a fost programat pentru Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank, însă planurile s-au schimbat atunci când oficialii au mutat locația evenimentului. De asemenea, ”Tribal Cheif” nu va mai lucra la MITB.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !