Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns, încă se confruntă cu efectele provocate de Covid-19

Roman Reigns, a abordat mai multe subiecte, inclusiv situația sa după infectarea cu Covid-19, în timpul unui interviu acordat recent. Campionul Universal a fost testat pozitiv la Covid-19 chiar înainte de Pay-Per-View-ul WWE Day 1, ceea ce l-a forțat să renunțe la meciul pe care trebuia să-l aibă împotriva lui Brock Lesnar. Fanii au fost îngrijorați în privința lui Reigns, deoarece el a învins leucemia, dar sistemul lui imunitar este foarte scăzut.

”Tribal Cheif”, a confirmat într-un interviu pentru Sports Illustrated că este vaccinat, având chiar și rapelul. Acesta a menționat simptomele pe care le are:

„În ceea ce mă privește, evident, comparativ cu unele dintre cele mai rele cazuri pe care le-am văzut în pandemie, nu am mare lucru. Eu am avut sinusurile imflamate, o tuse bronșică și un discomfort în piept.”

Roman Reigns, a spus că încă se confruntă cu efectele provocate de Covid-19, deoarece are discomfort în piept și obosește când face cardio:

„Încă mai simt efectele virusului. Când mă antrenez, deoarece nu lucrăm atât de mult individual și avem multe meciuri de tipul 6-Man Tag Team, am decis să continui antrenamentul pe cont propriu și am observat că în ultimele săptămâni când sunt pe bicicletă, când alerg sau fac orice altceva, simt un pic acea oboseală accentuată. Deci cu siguranță virusul este ceva serios. Sunt vaccinat și am făcut rapelul, dar încă mai simt efectele în urma infectării. Deși simptomele nu au fost atât de severe ca la alte persoane, au rămas și au persistat o vreme.”

Reigns, și-a amintit că urmează să facă un test care speră să fie negativ pentru a se putea întoarce la muncă. ”The Big Dog”, își va apăra centura Universală împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins la PPV-ul WWE Royal Rumble din această sâmbătă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages