Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Roman Reigns dezvăluie momentul său preferat de la WrestleMania

Fiind prezent în noua serie WWE ”My WrestleMania Moment” de pe YouTube, Campionul Universal Roman Reigns a fost rugat să-și aleagă momentul său favorit de la Mania.

”Vrei să aleg momentul meu preferat de la WrestleMania? Este aproape imposibil. Am atât de multe, am participat la 5 ediții, în curând urmând să fiu a 6-a oară în Main Event la WrestleMania. Ar fi trebuit să fiu în Main Event de 7 ori dacă Covid-19 nu ar fi existat.”

În cele din urmă, ”Tribal Cheif” a ales momentul din finalul meciului de anul trecut, când a făcut pin-ul pe Edge și Bryan Danielson (Daniel Bryan) simultan.

„De fapt, cred că voi alege ediția din 2021. La Raymond James Stadium, am spulberat vise, le-am ambalat și am câștigat. Am creat cel mai grozav final de Main Event la WrestleMania din toate timpurile. Deci da, când i-am învins pe Daniel Bryan și Edge ca și cum n-ar fi fost nimic!”.

Roman Reigns se va înfrunta cu Campionul WWE Brock Lesnar într-un meci ”Winner Takes All” în cea de-a doua seară a WrestleMania 38, care va fi duminică, 3 aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages