Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns dezvăluie ce urmează pentru The Bloodline

Roman Reigns, Campionul WWE Universal, a încheiat episodul SmackDown-ului din această săptămână cu un promo în care a dezvăluit pas cu pas ce urmează să facă.

Reigns a spus că nu crede că mai are multe de realizat, dar The Usos încă sunt la început și nu este suficient ca ei să dețină doar titlurile Tag Team din brand-ul albastru. ”Tribal Cheif” a menționat că este timpul să unifice și centurile Tag Team, dorind ca Jimmy și Jey să câștige titlurile Tag Team din RAW.

Shinsuke Nakamura a venit în ring, dar a fost scos rapid de către The Usos după un ”Superkick”. Nu au fost oferite indicii cu privire la următorul oponent al lui Roman. Drew McIntyre vs. Reigns este meciul promovat pentru house show-urile din această lună. De asemenea, McIntyre se va înfrunta cu Sami Zayn la SmackDown-ul de săptămâna viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages