Sustineti InRing.Ro
WWE

Roman Reigns, depășește unul dintre target-urile lui Bret Hart în WWE

Reign-ul lui Roman Reigns în postura de campion Universal a fost dominantă iar totul a început atunci când s-a întors ca ”Tribal Cheif” la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam anul trecut, câștigând titlul o săptămână mai târziu de la Bray Wyatt.

Reigns, și-a învins toți oponenții care au primit o șansă la titlul său și se pare că nu-l va pierde înainte de WrestleMania 38. Până acum, în cariera sa, el este de 3 ori campion WWE și de 2 ori campion Universal, ceea ce îl face de 5 ori Campion Mondial în WWE.

Reign-ul său combinat a depășit 651 de zile, depășind recordul lui Bret Hart de 650 de zile. Roman, se află într-un feud cu Brock Lesnar de la SummerSlam 2021. ”The Big Dog”, l-a învins pe Lesnar la PPV-ul Crown Jewel. Ei urmează să se confrunte din nou la WWE Day 1 pe 1 ianuarie 2022, dar acesta va fi doar un alt meci din seria de meciuri planificată de WWE pentru acest feud.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages