Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns atinge un target important în WWE

Roman Reigns a primit din nou rolul de Superstar de top atunci când a revenit la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam, în august anul trecut, după ce a lipsit câteva luni, cu puțin timp înainte de WrestleMania 36.

Reigns l-a învins pe ”The Fiend” Bray Wyatt la evenimentul WWE Payback 2020 și, astfel, a devenit campion Universal. De atunci, el și-a păstrat centura în urma meciurilor cu Jey Uso, Kevin Owens, Daniel Bryan și Edge.

Title Reign-ul lui ”The Big Dog”, are acum 237 de zile. Mai impresionant de atât este target-ul recent pe care l-a atins în WWE. Dacă combinăm primul reign a lui Roman, care a durat 63 de zile cu actualul său reign, reise că el a deținut titlul de peste 300 de zile.

Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Daniel Bryan la SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Aparent, cariera lui Bryan în SmackDown este pusă în joc.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages