WWEWWE SmackDown

Roman Reigns, atinge un alt target impresionant în WWE

Roman Reigns, continuă să fie superstar de top în WWE, deoarece a rămas în SmackDown după prima parte a Draft-ului din acest an și este în continuare campion Universal.

După ce a revenit în companie anul trecut la SummerSlam ca și heel, Reigns, l-a învins pe ”The Fiend” Bray Wyatt în cadrul evenimentului WWE Payback și a devenit campion Universal.

De atunci, el și-a păstrat titlul după meciuri împotriva lui Jey Uso, Kevin Owens, Daniel Bryan, Edge, John Cena și alții. Cea mai recentă victorie a lui ”Tribal Cheif” a fost împotriva lui ”Demon” Finn Balor, la PPV-ul Extreme Rules, luna trecută.

Astăzi, Roman, a atins un target important, fiind campion Universal de 400 de zile. El este al doilea cel mai longeviv campion, deoarece Brock Lesnar, a deținut această centură timp de 504 zile. Title Reign-ul lui Lesnar, a fost de pe 2 aprilie 2017 până pe 19 august 2018.

Roman Reigns, își va apăra titlul Universal chiar împotriva lui Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel, joi, 21 octombrie 2021, pe King Fahd International Stadium din Riyhad, Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !