Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns ar fi refuzat o schimbare majoră propusă de echipa creativă a WWE

Conform unui raport recent, Roman Reigns și Paul Heyman nu doresc ca gimmick-ul ”Tribal Cheif” să se transforme în babyface. Reigns este actualul campion Undisputed WWE Universal și cel mai important superstar din companie. Anterior, el a lăsat să se înțeleagă că deține o influență creativă majoră asupra personajului său în acest moment.

RingsideNews relatează că, Roman ”refuză” ca ”Tribal Cheif” să devină babyface. Paul Heyman, consilierul special al lui Reigns, se pare că este de acord cu cel pe care îl reprezintă.

Un membru al echipei creative a spus următoarele despre conversația purtată de Roman Reigns și Paul Heyman cu ei:

„Amândoi le spun mereu writerilor că ”Tribal Cheif” este campionul, atracția de top, Main Eventer-ul de la WrestleMania, cel pe care se bazează toată lumea. Mereu folosesc cuvântul ”povară”, referindu-se la ”povara pe care superstarul de top o simte în permanență”.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages