Sustineti InRing.Ro
WWE

Roman Reigns a semnat un nou contract cu WWE, va avea mai puține apariții

Recent, în timpul unui promo la un WWE Live Event, Roman Reigns a îngrijorat majoritatea fanilor indicând că va lua o pauză în viitor. Se pare că nu este cazul de așa ceva, dar ”Tribal Cheif” tot nu va mai fi văzut în ring atât de des.

În timpul episodului Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a vorbit despre situația lui Reigns. Meltzer a precizat că Roman nu pleacă din WWE, dar a semnat un nou contract care îi va limita aparițiile la house show-urile la care oficialii îi cereau să lucreze.

„Nu trebuie să vă îngrijorați, dar situația stă în felul următor…Roman Reigns a semnat un nou contract în care are mai puține apariții. Așadar, nu va mai apărea foarte des la house show-uri va lucra, dar la mai puține Live Event-uri decât o face acum.”

Rămâne de văzut cum va decurge parcursul lui Roman Reigns. Programul limitat îi avantajează pe acesta să fie ”Head of the Table” la WWE TV. Un lucru cert este că Reigns nu va pleca prea curând din compania lui Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages