Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Roman Reigns a părăsit conferința de presă refuzând să răspundă la întrebări după WWE Clash at the Castle

Se pare că, WWE a avut o conferință de presă cu o parte dintre superstarurile care au lucrat la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle. Conferința de presă a început cu Paul ”Triple H” Levesque vorbind despre eveniment și impulusl economic pe care compania l-a dat orașului Cardiff, mai mult de 70% dintre fanii prezenți venind din afara acestuia.

Hunter l-a rugat apoi pe campionul Undisputed WWE Universal să vină pentru a răspunde întrebărilor. Prima întrebare a fost adresată de Alex McCarthy de la The Daily Mail. Reigns a făcut o pauză lungă, s-a ridicat și i-a cerut lui McCarthy să îl recunoască. ”Tribal Cheif” a plecat apoi fără să răspundă la nicio întrebare. Vă reamintim că Roman și-a păstrat centurile după meciul împotriva lui Drew McIntyre cu ajutorul noului membru al The Bloodline, Solo Sikoa.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages