Sustineti InRing.Ro
WWE

Roman Reigns a ieșit din gimmick la show-ul WWE în Londra, menționându-l pe The Rock

Încă o dată, Roman Reigns a ieșit din gimmick-ul său la un WWE Live Event, de data aceasta având un mesaj pentru Dwayne ”The Rock” Johnson. Reigns a mulțumit fanilor prezenți la show și a spus că i-a fost dor să viziteze Londra, publicul trebuind să muncească din greu pentru a avea același tip de energie.

La un moment dat, se pare că cineva a spus ceva despre vărul său, iar ”Tribal Cheif” a răspuns: „Da, și The Rock poate simți această energie”. Acesta este cel mai recent indiciu pentru un potențial meci între cei doi la WrestleMania 39. După cum am raportat acum ceva timp, au existat indicii despre Rock vs. Roman într-un episod al show-ului ”Young Rock” și ”WWE Evil”.

Campionul WWE & Universal și-a încheiat promo-ul cerând fanilor să-l recunoască. Promo-urile babyface la house-show-uri nu sunt un lucru nou fiind probabil un indiciu solid a ceea ce se va întâmpla la un moment dat la TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages