WWEWWE PPV

Roman Reigns a fost scos de la WrestleMania. Cine va fi oponentul lui Goldberg?

Roman Reigns a fost scos de la WrestleMania

Se pare că mai multe persoane din WWE sunt nemulțumite de planurile lui Vince McMahon de a merge mai departe cu Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 la Performance Center iar un superstar de top a fost scos de la acest eveniment.

Pro Wrestling Sheet raportează că Roman Reigns nu va mai participa la WrestleMania. Reigns le-a spus oficialilor că nu s-a simțit confortabil când a lucrat la WWE Performance Center în timpul pandemiei cu coronavirus. Sistemul imunitar a lui Reigns este foarte sensibil datorită luptei sale cu leucemia iar el nu a vrut să-și asume niciun risc.

Încă de acum două săptămâni Roman Reigns era îngrijorat de situația actuală înainte ca WWE să anunțe mutarea evenimentului WrestleMania 36 la Performance Center. Reigns, a apreciat tweet-ul unui fan care i-a sugerat să numai lucreze la acest show.

Cei din WWE ia toate măsurile de precauție existente pentru a se asigura că superstarurile nu sunt expuse coronavirusului. Evident, oricine are probleme majore de sănătate sau are o vârstă înaintată este mult mai predispus la complicații grave dacă contactează acest virus.

Cine va fi oponentul lui Goldberg?

În ciuda celor întâmplate, oficialii au găsit în doar câteva ore un plan alternativ în ceea ce privește meciul pentru titlul Universal la WrestleMania 36.

Prin urmare, WWE a trebuit să găsească un înlocuitor pentru a se înfrunta cu Goldberg. Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer că Braun Strowman va fi acum adversarul lui Godberg.

Dacă într-adevăr așa este, atunci înseamnă că va avea loc un angle la SmackDown pentru a justifica schimbarea. Episodul SmackDown-ului din această seara a fost înregistrat la începutul acestei săptămâni în Performance Center. Acest lucru, înseamnă că Strowman ar putea deveni campion Universal la WrestleMania 36.

Meciurile de la WrestleMania au fost înregistrate miercuri și joi, dar niciun spoiler nu este disponibil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !