WWEWWE SmackDown

Roman Reigns a fost adăugat pe card-ul show-ului SmackDown din Boston

WWE a făcut un update asupra promovării următorului episod al SmackDown-ului din Boston, MA, la TD Garden, pe 22 iulie 2022, deoarece Roman Reigns a fost adăugat pe card. De asemenea, Campioana feminină a brand-ului albastru, Ronda Rousey, Kevin Owens, Cody Rhodes și Drew McIntyre sunt confirmați pentru show-ul respectiv.

După cum am relatat anterior, noul contract al lui Reigns cu WWE îi oferă acestuia un program redus, similar cu cel al lui Brock Lesnar. În afară de show-ul din Boston, ”Tribal Cheif” nu mai este anunțat pentru nicio ediție la WWE TV sau house-show în iulie și august. Roman este promovat doar pentru Pay-Per-View-urile Money in the Bank și SummerSlam.

În plus, Roman Reigns nu va lucra la WWE Hell in a Cell, care va avea loc duminică, 5 iunie, dar în schimb, Cody Rhodes este ”cap de afiș” pentru acest eveniment. Având în vedere că Reigns a fost adăugat la SmackDown-ul din Boston, este posibil ca el să fie anunțat pentru mai multe show-uri viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !