Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Roman Reigns a avut două condiții înainte de a reveni în WWE

Roman Reigns este actualul campion Universal și unul dintre cei mai importanți wrestleri ai WWE. S-a dovedit a fi un campion excelent, prin munca depusă pentru gimmick și a abilităților în ring. Reinventarea gimmick-ului lui Reigns în postura de heel a arătat cu adevărat cât de bun poate fi atât ca interpret, cât și ca personaj. Această turnură a venit după câțiva ani în care a fost forțat să fie babyface.

Mulți fani consideră că valoarea lui Roman Reigns a crescut excepțional datorită alianței cu Paul Heyman. ”The Big Dog” este de acord cu asta și l-a numit pe Heyman „o armă excelentă în arsenalul său”.

În timpul podcast-ului Sports Illustrated Media, Roman Reigns a dezvăluit cele două condiții pe care le-a avut înainte de a reveni în companie anul trecut. El a cerut să lucreze atât cu Michael Hayes, cât și cu Paul Heyman.

„Am avut două condiții înainte să revin. Am vrut să lucrez cu Michael Hayes, acesta este omul meu. A fost alături de mine încă din perioada The Shield și chiar înainte de asta era în familia mea iar mulți oameni din jurul meu au fost în relații strânse cu familia mea, chiar înainte să-mi încep cariera de interpret, când eram doar un copil. Așa că au o istorie grozavă cu familia mea și îi consider o familie. Acești doi tipi sunt responsabili de progresul meu, Michael Hayes și Paul Heyman.”

Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui John Cena la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an pe 21 august. Rămâne de văzut dacă își va putea păstra sau nu centura.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages