Sustineti InRing.Ro
WWE

Rod McMahon, fratele lui Vince McMahon, a murit

Cu părere de rău vă anunțăm că Rod McMahon, fratele președintelui WWE, Vince McMahon, a decedat la vârsta de 77 ani. Potrivit necrologului său, el a murit miercurea trecută, pe 20 ianuarie. Acest lucru ar explica de ce Vince nu a fost în backstage la SmackDown-ul trecut.

Rod, un veteran al Forțelor Aeriene, s-a născut în Long Island, NY, pe 12 octombrie 1943 și a absolvit liceul Havlock din California de Nord. El nu a făcut niciodată parte din wrestling business, dar era programat să ia parte la un storyline cu înmormântarea fratelui său în 2007. Acel angle nu a mai existat datorită morții lui Chris Benoit.

Rod și soția sa Jamice au fondat North American Metals, în 1987 la Texas. Nu se știe nimic despre cauza morții sale. Transmitem cele mai profunde condoleanțe întregii familii McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages