WWEWWE RAW

Robert Roode a revenit la RAW-ul din această săptămână

Robert Roode a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână. Roode a fost prezent la show pentru a răspunde la Open Challenge-ul emis de campionul WWE Drew McIntyre. Întoarcerea lui a fost prezisă de Dolph Ziggler. Pe parcursul show-ului Ziggler a fost văzut discutând în backstage cu Adam Pearce despre cine ar putea să-l provoace pe McIntyre. Dolph a apărut mai târziu și a anunțat că Roode va fi persoana care răspunde la Open Challenge.

Roode a rămas în afara acțiunii timp de câteva luni, datorită unor probleme legate de părăsirea Canadei din cauza restricțiilor de călătorie. S-a zvonit că Robert Roode s-ar putea întoarce în NXT, dar nu a fost așa. În acest caz, se pare că WWE are alte planuri pentru TakOver: 31, unde este programat să apară cineva misterios.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !