Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Riddle va vorbi despre viitorul său în WWE la RAW-ul din această seară

În această seară, la episodul show-ului Monday Night RAW, Riddle va avea un segment tip interviu unde va aborda viitorul său în companie. Riddle a avut ghinion în ultimele luni. Partenerul său de echipă, Randy Orton, este în afara ring-ului din cauza unei probleme la spate și, în storyline, s-a justificat că ”The Viper” a fost ”eliminat” de The Bloodline.

Riddle a pierdut recent un meci împotriva lui Roman Reigns, campionul Undisputed WWE Universal, și a fost atacat de Seth ”Frikin” Rollins la SummerSlam. Oficialii spun că ”viitorul lui Riddle este incert” iar el îl va clarifica la RAW-ul din această săptămână

Pe lângă segmentul lui Riddle, Bobby Lashley își va apăra din nou titlul United States, de această dată în fața lui AJ Styles. Lashley are un parcurs bun după ce și-a apărat centura împotriva lui Theory și Ciampa. Show-ul de diseară va marca prima dată când Bobby și AJ se vor confrunta într-un meci individual.

De asemenea, turneul pentru titlurile feminine Tag Team continuă cu meciul dintre Asuka & Alexa Bliss vs. Nikki A.S.H. & Doudrop.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages