WWEWWE RAW

Riddle a făcut un botch major în timpul RAW-ului din această săptămână

Riddle și Asuka au avut un segment foarte interesant în timpul RAW-ului din această săptămână. La jumătatea conversației din backstage, Riddle a spus că a uitat ce avea să spună și a ieșit din cardu, lăsând-o pe Asuka singură și foarte confuză.

RingsideNews a întrebat despre problemele lui Riddle la RAW. Aceștia au primit un răspuns foarte interesant, fiind întrebați dacă sunt siguri că a fost făcută o greșeală, ceea ce înseamnă că totul era parte din show.

Se pare că greșeala făcută de Riddle la RAW era parte din plan. Cu siguranță se potrivește perfect cu personajul lui Matt Riddle (să uite ce avea să spună și să plece din fața camerei).

Dacă Matt Riddle chiar ar fi făcut o astfel de greșeală, atunci Vince McMahon s-ar fi enervat foarte rău. În plus, Riddle nu ar mai fi fost prezent la RAW Talk imediat după show. WWE nu numai că a avut apariția lui Riddle la RAW Talk după segmentul său din culise, dar el a apărut și la show-ul săptămânal post-RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !