Hall of FameWWE

Ric Flair nu mai este sub contract cu WWE

Ric Flair, nu va mai avea nicio treabă cu WWE în viitorul apropiat. Fightful raportează că Hall of Famer-ul nu se mai află sub contract cu compania lui Vince McMahon, deoarece recent a cerut rezilierea contractului său iar oficialii au fost de acord. WWE nu a vorbit încă despre acest lucru.

Fightful a relatat ulterior că Flair a fost frustrat de anumite decizii luate în cadrul show-urilor. S-a ajuns la punctul în care Flair l-a contactat direct pe Vince McMahon pentru a-și expirma nemulțumirile, iar discuția dintre ei s-a încheiat cu plecarea lui Ric Flair din WWE.

Legenda Pro Wrestling-ului tocmai semnase anul trecut cu WWE. Ric Flair a făcut parte dintr-un storyline la începutul acestui an alături de fiica sa, Charlotte Flair și Lacey Evans, la WWE TV, însă storyline-ul a fost încheiat după ce Evans a rămas însărcinată. Când povestea s-a terminat, Charlotte a ajuns să-și trimită tatăl acasă, fiind o modalitate de a-l scoate de la TV.

Ric Flair a declarat public că nu-i plăcea acel storyline. Charlotte a spus și ea ceva similar despre asta. Trebuie să remarcăm faptul că Flair s-a întânlit cu crainicul din AEW Jim Ross în Jacksonville, FL și North Carolina, NC săptămâna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !