AlumniHall of FameWWE

Ric Flair explică ce l-a ținut pe Cesaro în WWE

Cesaro a fost cu siguranță unul dintre cei mai talentați wrestleri din WWE și majoritatea fanilor credeau că este subestimat. Elvețianul a arătat o pricepere impecabilă în ring, care l-a diferențiat de numeroasele talente. Se pare că Ric Flair a explicat ce l-a ținut pe Cesaro în compania lui Vince McMahon.

După cum am raportat anterior, Cesaro a plecat în liniște din WWE după expirarea contractului său, ne mai dorind să semneze unul nou. Acest lucru a șocat fanii și superstarurile deopotrivă, pentru că Cesaro a petrecut aproape un deceniu în WWE.

Plecarea lui Cesaro din companie a fost mai mult o decizie a oficialilor, deoarece aceștia nu i-au făcut o ofertă similară cu cea a lui Kevin Owens și AJ Styles pentru a re-semna.

În timpul podcast-ului său ”Wooooo Nation Unscensored”, Ric Flair a vorbit despre plecarea lui Cesaro din WWE. Hall of Famer-ul a explicat că încăpățânarea lui Cesaro de a face promo-uri l-a ținut în această companie.

”Nu, Cesaro nu a lucrat niciodată ca un heel de top. Este un om atât de talentat, dar îi lipsește ceea ce este necesar pentru a fi cu adevărat răutăcios. Pur și simplu nu a avut niciodată acest sentiment în inima lui. Trebuie să poți da replici acide acolo unde consideri tu, unde oamenii cred că e punctul tău culminant. Când fanii cred că vei ”îngropa” pe cineva, vor doar să urmărească momentul.”

De asemenea, Vince McMahon nu a dorit niciodată să-i acorde un push semnificativ lui Cesaro pentru a-l face superstar de top. Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Cesaro în Pro Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !