Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Ric Flair dezvăluie superstarul WWE care are mai multe șanse decât John Cena să devină de 17 ori campion mondial

John Cena a egalat recordul lui Ric Flair pentru cele mai multe titluri mondiale deținute, 16, în 2017, la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble. De atunci, Cena a devenit superstar part-time, concentrându-se pe cariera sa de la Hollywood.

În timpul unei apariții la emisiunea Insight With Chris Van Vliet, Flair a fost întrebat dacă crede că John va atinge vreodată acel record de 17 reign-uri. Hall of Famer-ul nu crede că, Cena va face acest lucru, dar consideră că Randy Orton, care a câștigat 14 titluri mondiale, ar putea reuși.

„Nu cred. Nu cred că oficialii îi vor acorda recordul unui superstar part-time. Cred că Randy Orton are o șansă mai mare. Randy se va întoarce, trebuie să se opereze. Cu siguranță nu m-aș simți jicnit pentru că numărul meu real este 21 de titluri deținute. Cu toții mai au un drum de parcurs.”

Trebuie să remarcăm faptul că superstaruri part-time, precum Brock Lesnar și Goldberg, au devenit campioni mondiali în ultimii ani.

Ric Flair a menționat celălalte titluri mondiale pe care WWE nu le pune la socoteală. Acesta a renunțat la centura NWA World în favoarea starului dominican Jack Veneno, apoi l-a recuperat. Situații similare au fost și cu, Carlos Carlon în Puerto Rico și Victor Jovica în Trinidad. Flair a pierdut titlul în fața lui Harley Race în Noua Zeelandă, apoi l-a recâștigat în Singapore. În 1991, Flair a câștigat titlul mondial împotriva lui Tatsumi Fujinami.

De asemenea, Ric a precizat: „Îl iubesc pe John Cena. Este un interpret atât de credibil și unul dintre cei mai buni tipi din branșă.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages