Hall of FameWWE

Ric Flair, crede că Edge este mai bun decât atunci când a fost nevoit să se retragă

Hall of Famer-ul WWE Edge, este cu siguranță unul dintre cei mai consacrați wrestleri din istoria companiei. El a făcut tot ceea ce se putea face în Pro Wrestling. Se pare că cineva are o părere bună despre ”Rated-R Superstar”.

De când s-a întors în WWE anul trecut, Edge, a avut puncte culminante la TV. Meciurile sale cu Roman Reigns, Seth Rollins și Randy Orton au fost foarte lăudate.

În ultimele două săptămâni la RAW, Edge, a fost implicat într-un feud cu The Miz, care a început cu un promo tăios pe placul fanilor.

În timpul podcast-ului ”Wooo Nation Uncensored”, Hall of Famer-ul Ric Flair a discutat despre evoluția actuală a lui Edge în WWE, menționând că este mai bun acum decât atunci când a trebuit să se retragă.

„Cred că Edge este mai bun acum decât atunci când s-a retras. Cred că el poate lucra full-time. Știu că actualul său contract nu îi cere asta, dar puștiul este în formă, arată bine, interviurile lui sunt mai bune acum decât oricând în cariera sa. Îmi plac lucrurile pe care le face Edge și nu mă pot sătura de ele.”

Edge, se va înfrunta cu The Miz la Pay-Per-View-ul WWE Day 1 pe 1 ianuarie 2022 în Atlanta. Rămâne de văzut dacă va reuși să câștige respectivul meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !