Sustineti InRing.Ro
AEWHall of FameWWE

Ric Flair: ”Bryan Danielson este foarte bun, dar nu este AJ Styles”

Săptămâna aceasta în podcast-ul ”Wooooo Nation”, Hall of Famer-ul WWE Ric Flair a vorbit despre AJ Styles, comparându-l cu Bryan Danielson și despre ce ar trebui să facă oficialii cu Cody Rhodes.

Părerea lui Flair despre Styles:

”AJ Styles este unul dintre cei mai mari babyface din toate timpurile. Când vrea, poate să fie un dulce, la fel ca în viața reală. Este un tip foarte umil și simpatic. El poate face orice.”

Flair a fost întrebat dacă crede că AJ este mai bun decât Bryan Danielson:

”Bryan Danielson este foarte bun, dar nu este AJ Styles.”

Ric Flair spune ce ar trebui să facă WWE cu Cody Rhodes:

”Cody Rhodes este un foarte bun vorbitor. L-aș pune să meargă în ring și să spună ce este nevoie din inimă, ar primi reacții minunate. El l-a moștenit cu adevărat pe tatăl său. S-a întors în cele din urmă la WWE. Tatăl lui a fost vedeta companiei atât de mulți ani. Cred că dacă și-ar face debutul în Texas, bineînțeles tatăl lui este din Austin, îmbrăcat în echipament, l-aș face cel mai mare heel din industrie. De fapt, m-aș lua după reacția publicului când îl vede la Mania 38. Asta este părerea mea. Aș zice să meargă acolo și să fie relaxat. Să lase fanii să scandeze ceea ce gândesc.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages