Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

Rhea Ripley, spune că i-ar plăcea să revină în NXT

Rhea Ripley, campioana feminină Tag Team din WWE, a fost invitată în cel mai recent episod al podcast-ului Battle and Eli. Pe parcursul podcast-ului, Ripley, a dezbătut o gamă largă de subiecte printre care: Cine a venit cu ideea de a face echipă cu Nikki A.S.H., Draft-ul WWE, Perioada de campioană Grand Slam, Filme de groază și multe altele.

Când a fost întrebată dacă ar dori să revină în brand-ul NXT 2.0, ea a spus:

„Mi-ar plăcea să mă întorc. Sincer, mi-e dor de NXT. În prezent, după ce s-a schimbat totul, nu știu dacă m-as potrivi cu adevărat brand-ului. Când a fost versiunea veche, am iubit NXT. Nu spun că versiunea de acum este rea sau alte chestii, dar totul este pentru începători și oricine încercă să-și clădească un nume. Însă, excluzând asta, cu siguranță m-aș întoarce din toată inima, mai ales pentru a-mi ajuta fata, Raquel Gonzalez. Nu-mi place felul în care a evoluat. Vreau să rectificăm asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages