Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Rhea Ripley, membră a stable-ului Judgement Day al lui Edge

Rhea Ripley este una dintre divele de top a WWE și nu se poate contesta acest lucru. Rhea a dovedit de nenumărate ori că poate juca atât rolul unui babyface dominant, cât și pe cel al unui heel convingător. Acum, ea face parte dintr-un nou storyline alături de un membru Hall of Fame.

Se pare că Ripley este al 3-lea membru din stable-ul Judgment Day înfințat de Edge. Aceasta a intervenit în timpul meciului dintre Edge și AJ Styles, seara trecută la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash.

Rhea și-a făcut apariția în ultimele momente ale meciului, trăgându-l de mână pe Styles când acesta se afla pe corzi. Fosta campioană feminină din RAW și-a ascuns fața sub o mască pe care a dat-o jos după ce Edge i-a urat bun venit în ring.

Acesta este un pas important pentru Ripley, deoarece ea are ceva diferit de făcut. Acum, ”Rated-R Superstar” are de partea lui o nouă aliată puternică în divizia feminină a companiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages