Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rhea Ripley are o abilitate fizică uimitoare

Rhea Ripley a reușit să-și clădească un nume în WWE la NXT înainte de a ajunge în Main Roster. Ea este incredibilă în ring și, de asemenea, o abilitate fizică uimitoare.

Respectiva divă a postat o fotografie pe Twitter, în care putem vedea cum tânăra în vârstă de 25 de ani stă cu capul în jos într-o singură mână.

Ripley are o condiție fizică bine definită. Cu fiecare ocazie, ea își arată agilitatea în ring, confruntându-se cu dive de top. Rhea a reușit să câștige titlul feminin atât în NXT, cât și în RAW. Ea a primit tot ce a avut compania să-i ofere mai bun, inclusiv feud-uri cu Charlotte Flair, pe parcursul cărora a făcut show-uri memorabile.

Rhea Ripley și Liv Morgan se vor înfrunta cu echipele formate din Sasha Banks & Naomi, Natalya & Shayna Baszler și Zelina Vega & Carmella pentru titlurile Tag Team feminine la WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages