Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rhea Ripley a suferit o leziune cerebrală

Se pare că accidentarea lui Rhea Ripley este mai gravă decât s-a crezut. La o postare recentă pe Instagram, Ripley i-a răspuns unui fan care a spus că nu arată ca o persoană accidentată. Vă reamintim că Rhea nu a fost prezentă la RAW-ul de săptămâna aceasta și, mai mult, ea a fost scoasă din meciul pentru titlul feminin al brand-ului roșu, deoarece nu are acordul medicilor să lupte.

Oficialii WWE nu au spus exact ce se întâmplă cu ea, dar știm că nu a mai luptat de la episodul RAW-ului din 6 iunie 2022, iar în spotul pe care îl puteți vedea mai jos s-ar fi rănit. Dacă vă uitați cu atenție, genunchiul lui Ripley i se izbește de cap după ce a primit un DDT de la Liv Morgan.

În răspunsul către fan, Rhea Ripley precizează că se confruntă cu următoarele probleme: ”Creier/Dinți. Nu se vede o leziune cerebrală. Nu mai fiți incompetenți că nu ajungeți la nimic.” După cum a descris rănile ei ar putea fi vorba de o comoție cerebrală.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages