Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rhea Ripley a revenit la WWE TV

Rhea Ripley a arătat mult potențial în timpul Mae Young Classic. Aceasta a lucrat în NXT UK, înainte de a se alătura brand-ului NXT condus la acea vreme de Triple H, unde a devenit campioană feminină.

Ripley a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână, care s-a desfășurat la Madison Square Garden. Rhea a apărut în timpul unui segment din backstage unde se sărbătorea 20 de ani de la debutul lui Rey Mysterio în companie. Ea l-a scos pe Dominik din acea încăpere, permițând The Judgment Day să-l execute pe Rey cu un ”Powerbomb” printr-o masă.

Ulterior, Ripley l-a lovit pe Mysterio în umăr în timp ce acesta era asistat de medici după ”Powerbomb-ul” prin masă, grație lui Finn Balor și Damian Priest.

Rhea Ripley trebuia să o înfrunte pe Bianca Belair pentru titlul feminin al RAW-ului în cadrul Pay-Per-View-ului Money in the Bank la începutul acestei luni, dar a fost înlocuită de Carmella după ce a suferit un traumatism cranian.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages