WWEWWE PPVWWE RAW

Rhea Ripley a obținut o șansă la titlul feminin din RAW

Bianca Belair a reușit să-și păstreze titlul feminin din RAW la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell de duminica trecută, ceea ce înseamnă că avea nevoie de o nouă adversară pentru evenimentul Money in the Bank care se va desfășura pe 2 iulie. Oficialii nu au încheiat episodul RAW-ului din această săptămână fără a clarifica acest lucru.

Doudrop, Rhea Ripley, Alexa Bliss și Liv Morgan s-au confruntat într-un meci de tipul Fatal 4-Way în Main Event-ul RAW-ului de seara trecută. În tot acest timp, Bianca Belair a urmărit meciul de la masa comentatorilor. Belair a vrut să o vadă îndeaproape pe noua ei pretendentă la centura pe care o deține.

La finalul meciului, Doudrop a executat-o pe Liv Morgan cu finisher-ul ei și părea că va obține victoria. Cu toate acestea, Ripley a intervenit reușind să întrerupă pin-ul. Apoi, Rhea a executat-o pe Doudrop cu ”Riptide” și astfel a câștigat meciul.

Prin urmare, Rhea Ripley o va înfrunta pe Bianca Belair la PPV-ul WWE Money in the Bank, pe 2 iulie. Momentan, acesta este singurul meci confirmat pe card-ul show-ului din Las Vegas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !