Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rhea Ripley a făcut heel turn la RAW-ul din această săptămână

Sasha Banks și Naomi și-au păstrat din nou titlurile Women’s Tag Team în urma unui meci împotriva lui Rhea Ripley și Liv Morgan pe parcursul RAW-ului din această săptămână, dar partea interesantă a fost ceea ce s-a întâmplat după meci.

Ripley a țiptat la Morgan pentru că nu i-a fost alături în finalul meciului. Când Liv era pe punctul de a vorbi, Ripley a atacat-o brutal din spate. Rhea a executat-o pe Morgan cu ”Rip Tide” înainte de a părăsi ring-ul.

Încă din timpul meciului au existat probleme între cele două, mai ales atunci când Ripley a făcut tag-ul fără voia lui Morgan. După pauza publicitară, Rhea Ripley a fost rugată să-și explice acțiuniile, dar a refuzat.

Se pare că Ripley va primi un push semnificativ ca heel, deoarece oficialii au planificat ceva important pentru ea în urmă cu câteva săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages