Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Rezultatele meciului Royal Rumble masculin din acest an apărute în mediul online sunt false

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an are loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022, iar fanii abia așteaptă să vadă ce se va întâmpla în cadrul acestui eveniment. Unii dintre acești fani au presupus ceea ce compania lui Vince McMahon a planificat. Există, de asemenea, o listă cu rezultatele complete ale meciului Rumble masculin. Cu toate acestea, trebuie să infirmăm unul dintre cele mai populare ”leak-uri” care au apărut în comunitatea Pro Wrestling-ului din mediul online.

O listă a unui meci de la evenimentul Royal Rumble este disponibilă de câteva zile pe internet și a început să prindă amploare. La început, am încercat să ignorăm acest lucru, dar se pare că unii fani cred că lista este legită.

Un membru titular al echipei creative din WWE a confirmat că acest plan ”scăpat” în mediul online referitor la Royal Rumble este ”o mare prostie”.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, sunt câteva lucruri majore la aceste rezultate. Participarea lui Alberto Del Rio este un indiciu mai mare decât trecerea lui Moose pe acea listă. WWE colaborează cu Impact Wrestling pentru a avea-o pe Mickie James, așa că prezența lui Moose este mai credibilă decât cea a lui Del Rio. Oficialii nu au absolut niciun interes să-l readucă în companie pe cel mai controversat wrestler din Mexic.

În plus, Shane McMahon și Bad Bunny nu sunt trecuți pe acel grafic. Așa cum am precizat anterior, ambii sunt programați să participe în meciul Rumble masculin de anul acesta.

Informațiile de pe acea listă nu sunt legite, dar totuși este distractiv să le vedeți pentru că par interesante.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages