Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rezar s-a accidentat la RAW

Se pare că un superstar al WWE-ului s-a accidentat la RAW-ul din această săptămână. În cel mai nou episod din Wrestling Observer Radio a fost remarcat faptul că Rezar din The Authors of Pain se confruntă cu o accidentare la bicepsul drept.

Rezar a suferit acest prejudiciu în timpul Monday Night RAW-ului, când a lucrat într-un 8-Man Tag Team Match alături de colegul său Akam, Seth Rollins & Murphy împotriva The Street Profits & The Viking Raiders.

Accidentarea lui Rezar s-a produs după un crossbody executat de Montez Ford. Momentan nu se știe când va reveni Rezar. În plus, este de așteptat ca el să lipsească de la WWE TV pentru ceva timp. Există speculații cum că ar putea evita intervenția chirurgicală pentru refacerea bicepsului, însă va mai rămâne câteva luni departe de ring în cazul în care o operație va avea loc.

De obicei, acest tip de accidentare ține un superstar departe de acțiune între 6-8 luni. De asemenea, nu se știe dacă Akam va rămâne la TV pentru a continua storyline-ul actual.

AOP au reveni în ring în ianuarie 2019, după ce Akam s-a recuperat în urma unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages