Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

Rey Mysterio, va fi pe coperta WWE2K22; Jocul va avea bonus special cu The Undertaker

Rey Mysterio, va fi pe coperta WWE2K22

Seria de jocuri video WWE2K a avut reacții mixte din partea fanilor de-a lungul anilor. Deși au fost jocuri grozave, precum WWE2K19, s-a lansat și WWE2K20, care nu a fost tocmai o capodoperă. Se pare că Rey Mysterio va fi pe coperta viitorului joc din serie.

Jocul WWE2K22 a fost anunțat în timpul WrestleMania 37 și, în cele din urmă, la SummerSlam, s-a spus că va fi lansat anul acesta în martie. După cum am raportat anterior, lansarea jocului WWE2K22 a trebuit amânată datorită numeroaselor concedieri din ultimul an. În cele din urmă, această întârziere a creeat controverse în relația dintre WWE și 2K.

După cum putem vedea mai jos, Nils Ahrensmeier a postat pe Twitter două fotografii cu, coperta jocului WWE2K22 pe care se află nimeni altul decât Rey Mysterio.

Rămâne de văzut cum va fi cu adevărat WWE2K22 în acest an, deoarece viitorul francizei se bazează doar pe succesul jocului. Având în vedere ultimele update-uri, poate că totul va decurge așa cum trebuie.

Jocul va avea bonus special cu The Undertaker

The Undertaker, și-a luat rămas bun de la Universul WWE și nu mai avut apariții în ring. Odată cu dezvăluirea Cover-ului pentru WWE2K22 apar și mai multe detalii despre viitoarea ofertă a francizei 2K.

Conform aceluiași Nils Ahrensmeier, varianta Deluxe a noului joc va include ”The Undertaker Immoral Pack”. Acest bonus are diferite gimmick-uri ale lui ”Deadman” de-a lungul carierei sale legendare.

Ultimul meci al lui Taker, care a fost de tipul Boneyard, este, de asemenea, inclus în acest nou joc.

Datorită faptului că WWE2K20 nu a fost deloc pe placul fanilor, 2K are acum șansa să se revanșeze deoarece a avut la dispoziție un an pentru a se asigura că totul va ieși cum trebuie. Să sperăm că îndelungata așteptare a meritat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages