WWE RAW

Rey Mysterio, va face un anunț important care îi va schimba cariera

Rey Mysterio, este un veteran în Pro Wrestling, mândru de tot ce a făcut până acum. El a câștigat titluri mondiale în diferite companii din întreaga lume pe parcursul carierei sale care are 3 decenii și nu indică că se va sfârși curând. Cu toate acestea, se pare că va face un anunț.

Mysterio, s-a întors în WWE în 2018 și de atunci a fost impicat într-o varietate de feud-uri importante, în special făcând echipă cu fiul său Dominik Mysterio în ultimii 2 ani.

Mr.6-1-9, a intrat pe Twitter unde a spus că pe 9 decembrie va face un anunț care îi va schimba pentru totdeauna istoria carierei.

„9 decembrie 2021. Țineți minte această dată! Voi dezvălui câteva informații foarte interesante care vor schimba istoria lui Rey Mysterio. Mai multe detalii în curând!”.

Nu se știe dacă anunțul va avea vreo legătură cu fiul său Dominik Mysterio sau cu jocul WWE2K22. Rămâne de văzut ce îi va anunța Mysterio pe fanii săi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !