Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Rey Mysterio s-a accidentat în timpul meciului Tag Team de la WWE Payback 2020

Cei din WWE raportează faptul că Rey Mysterio a suferit o ruptură la triceps în timpul meciului Tag Team în care a participat la Pay-Per-View-ul Payback duminică seara. Mysterio și fiul său Dominik au făcut echipă împotriva lui Seth Rollins și Murphy, cei doi au câștigat însă meciul nu a fost lipsit de incidente.

Inițial, Rey Rey era programat să aibă un meci contra lui Rollins la RAW-ul de seara trecută. Mai târziu, în cadrul show-ului a fost anunțat faptul că Dominik îl va înlocui pe tatăl său.

Acum, Rey Mysterio ar putea lipsi din ring pentru o perioadă considerabilă de timp. Acest tip de accidentare este aceeași care l-a scos pe Edge din acțiune. Mysterio a semnat recent un contract cu WWE după mai multe luni de negocieri contractuale care au dus la zvonuri cum că el ar putea pleca în AEW. De asemenea, fiul său Dominik a semnat recent cu contract cu compania lui Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages