WWEWWE RAW

Rey Mysterio prezintă situația lui oculară în timp ce se află în backstage la înregistrările WWE TV

Rey Mysterio este aparent un wrestler care știe să „vândă” bine o accidentare keyfabe. Viitorul WWE Hall of Famer a făcut parte din storyline-ul de lungă durată cu Seth Rollins în ultimele câteva săptămâni la WWE TV. La un moment dat, Rollins a pornit un atac vicios asupra lui Mysterio și l-a împins cu capul în treptele de oțel ale ring-ului, ceea ce a făcut ca Rey Rey să sufere o leziune oculară.

Desigur, Mysterio nu are într-adevăr leziuni oculare, dar pentru a menține storyline-ul, a ținut un petic special peste ochi sub masca pe care o poartă la TV.

Mysterio a postat recent o fotografie împreună cu Titus O’Neil în timp ce era în backstage la înregistrările din această săptămână. Deși nu poartă o mască de wrestling tradițională, a închis ochiul rănit pentru a face în continuare povestea credibilă.

Fanii au observat acest detaliu și l-au lăudat pe Rey Mysterio că a făcut acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !