Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rey Mysterio prezintă situația lui oculară în timp ce se află în backstage la înregistrările WWE TV

Rey Mysterio este aparent un wrestler care știe să „vândă” bine o accidentare keyfabe. Viitorul WWE Hall of Famer a făcut parte din storyline-ul de lungă durată cu Seth Rollins în ultimele câteva săptămâni la WWE TV. La un moment dat, Rollins a pornit un atac vicios asupra lui Mysterio și l-a împins cu capul în treptele de oțel ale ring-ului, ceea ce a făcut ca Rey Rey să sufere o leziune oculară.

Desigur, Mysterio nu are într-adevăr leziuni oculare, dar pentru a menține storyline-ul, a ținut un petic special peste ochi sub masca pe care o poartă la TV.

Mysterio a postat recent o fotografie împreună cu Titus O’Neil în timp ce era în backstage la înregistrările din această săptămână. Deși nu poartă o mască de wrestling tradițională, a închis ochiul rănit pentru a face în continuare povestea credibilă.

Fanii au observat acest detaliu și l-au lăudat pe Rey Mysterio că a făcut acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages