Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rey Mysterio nu se mai află sub contract cu WWE

Se pare că, contractul lui Rey Mysterio cu WWE a expirat. Dave Meltzer a confirmat în cursul zilei de ieri că Mysterio lucrează în continuare cu compania lui Vince McMahon, dar nu a semnat un nou contract iar în prezent nici nu a fost contractat. Rey Rey este implicat într-un storyline de top alături de fiul lui și Seth Rollins.

Așa cum am raportat anterior, Mysterio și Dominick au fost programați să apara la RAW-ul de săptămâna trecută, dar planurile s-au schimbat și au avut un segment înregistrat de acasă.

De asemenea, Meltzer a menționat că înfruntarea dintre Mysterio și Rollins va fi intitulată „Ochi pentru ochi”, iar pentru ca meciul să fie câștigat trebuie ca ochiul adversarului să fie „scos”. Meciul este programat pentru Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules pe 19 iulie, dar nu a fost anunțat încă de WWE.

Cu câteva săptămâni în urmă, se spunea că Rey era de așteptat să semneze cu compania. Aparent, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece încă nu a semnat un nou acord. Contractul său anterior a fost semnat în septembrie 2018, și a avut o durată de 2 ani. A existat o clauză care i-ar permite lui Mysterio să plece după 18 luni, astfel încât așa pare că s-a întâmplat acum.

Înainte de a semna cu WWE în 2018, Mysterio a avut meci la Pay-Per-View-ul All Out. Acum că Rey Rey nu se mai află sub contract cu WWE, rămâne de văzut dacă cei din All Elite Wrestling decide să-i facă o ofertă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages